TÜBİTAK BİGG 2021 Yılı 1. Çağrı Dönemi Başvuruları Başladı

Stratejik işbirliği içinde olduğumuz Akdeniz Üniversitesi bünyesinde faaliyetini sürdüren BİGG Uygulayıcı Kuruluşu BİGG AKDENİZ’ de yeni dönem başvuruları başladı.

TÜBİTAK, girişimcilik ekosisteminin ihtiyaçları ve taleplerine yönelik BiGG başvuru koşullarında önemli değişiklikleri hayata geçirdi. 2021 yılında gerçekleştirilen Uygulama Esasları değişikliği ile Programın adı 1512-Girişimcilik Destekleme Programı (BiGG) olarak değiştirilmiş ve Girişimci tanımında önemli değişiklikler yapılmıştır. 2021 yılı birinci çağrı döneminden itibaren daha geniş bir girişimci kitlesine ulaşmak amacıyla açık ve örgün öğrenim veren üniversitelerin ön lisans ve lisans öğrencilerinin BiGG’e başvuru yapabilmesi, teknoloji tabanlı iş fikirlerini hayata geçirebilmesi mümkün olacaktır. Ayrıca sektör tecrübesinin girişimcilikte getirdiği başarı dikkate alınarak mezuniyet tarihinden itibaren en fazla 10 yıl içerisinde başvurabilme kısıtı kaldırılmıştır.

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Destek Programı ile teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinizi eğitim, mentorluk ve danışmanlık destekleriyle test edip, karşılıksız finansman ile hayata geçirmek için tıklayınız.
Eski Site