ANSİAD 9. İş Fikri Yarışması Ön Eleme Sonuçları Açıklandı !

• 18 Kasım, 2021
ANSİAD 9. İş Fikri Yarışması Ön Eleme Sonuçları Açıklandı !

ANSİAD ve Habitat Derneği iş birliğinde düzenlenen Bi’ Düşünsen Bulursun 9. Girişimcilik iş fikri yarışması bu yıl  “İklim Değişikliği ve Sürdürülebilir Çevre” teması ile gerçekleştiriliyor. Yarışma; Batı Akdeniz Bölgesi’ndeki ANSİAD ile aralarında iş birliği protokolü bulunan paydaş üniversitelerin önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, iş planı ve iş kurma süreçleri ile ilgili eğitim bilgilerinin pekiştirilmesi, yeni iş fikirleri ortaya çıkarma ve bunları sunma becerilerinin geliştirilmesi amacıyla düzenleniyor. Özgün, İnovatif, Yenilikçi ve Teknoloji Tabanlı iş fikirlerini hayata geçirebilmek için ödül ve mentorluk kazanma şansı yakalamak isteyen girişimcilerin ön değerlendirmeleri tamamlandı.

İklim değişikliği ve sürdürülebilir çevre temasıyla gerçekleşen, ANSİAD 9. iş fikri yarışması kapsamında ön elemeyi geçerek girişimcilik kampına kabul edilen Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi öğrencilerimizden Burak YAZICI, Bünyamin ÇELEBİ ve Kadir KASAR’ ı tebrik ederiz.