TÜBİTAK BİGG 2022 Yılı 1. Dönem Çağrısı Başvuruları Başladı !

• 09 Şubat, 2022
TÜBİTAK BİGG 2022 Yılı 1. Dönem Çağrısı Başvuruları Başladı !

Stratejik işbirliği içinde olduğumuz Akdeniz Üniversitesi bünyesinde faaliyetini sürdüren BİGG Uygulayıcı Kuruluşu BİGG AKDENİZ’ de yeni dönem başvuruları başladı.

TÜBİTAK, 2021 yılı birinci çağrı döneminden itibaren yaptığı değişiklikle, açık ve örgün öğrenim veren üniversitelerin ön lisans ve lisans öğrencilerinin BiGG’e başvuru yapabilmesini ve teknoloji tabanlı iş fikirlerini hayata geçirebilmesini mümkün hale getirmiştir. Ayrıca sektör tecrübesinin girişimcilikte getirdiği başarı dikkate alınarak mezuniyet tarihinden itibaren en fazla 10 yıl içerisinde başvurabilme kısıtı kaldırılmıştır.

TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) Destek Programı ile teknoloji ve yenilik odaklı iş fikrinizi eğitim, mentorluk ve danışmanlık destekleriyle test edip, karşılıksız finansman ile hayata geçirmek ve başvuru yapmak için tıklayınız.